Lär dig programmera Python på ett enkelt och roligt sätt

ProgrammeraPython.se är hemsidan för dig som vill lära dig programmering i Python på ett enkelt och roligt sätt. Vi har försökt utforma ProgrammeraPython så att det är enkelt att förstå med många exempel och uppgifter. Programmering lär man sig helt klart bäst genom “learning by doing”. Vi tror därför starkt på att testa och försöka själv när man lär sig. ProgrammeraPython har hjälpt tusentals studenter, skolelever, anställda och till och med pensionärer att lära sig grunderna i programmering. 

ProgrammeraPython är ingen organisation. Vi, Emil och Gustav, har skapat och driver ProgrammeraPython helt och hållet på vår fritid som ett hobbyprojekt. Även om vi älskar det vi gör, medför utvecklingen av ProgrammeraPython kostnader i både tid och pengar. För att kunna fortsätta driva och utveckla sidan har vi försökt hitta olika sätt att finansiera sidan. Gumroad är en tjänst där användare kan betala kreatörer för vad de skapar. Men vi vill ge något extra till dig som väljer att stötta oss. Vi tror att extra material i form av fördjupande extrauppgifter är guld värt för dig som vill lära dig programmering!

När du gör en beställning får du en unik kod i din orderbekräftelse. Det är med denna kod du kan låsa upp ditt premiumkonto.

Tillbaka till uppgifter.

To top